Vzpostavitev in upravljanje IT infrastrukture


Ugotavljate, da v vašem podjetju nimate dobro urejene IT infrastrukture? Uporabljate različna IT orodja, ki bi jih bilo potrebno med seboj poenotiti? Ste utrpeli izgubo pomembnih podatkov, zato bi radi poskrbeli za njihovo sprotno, samodejno in varno varnostno kopiranje?

Glede na zahteve in potrebe vašega poslovanja vam bomo s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami pomagali vzpostaviti optimalno IT okolje, ter poskrbeli za sistemsko integracijo IT rešitev v vaš delovni proces.Vzpostavitev in upravljanje

Ponudimo vam lahko vsa področja informacijskega inženiringa:

  •  izdelavo načrta izvedbe,
  •   testiranje in pilotske preizkuse,
  •  postavitve IT rešitev,
  •  vzdrževanje.

Kakšne prednosti vam prinaša sistemska integracija IT rešitev?

Preučili bomo vaše poslovne zahteve, vam priporočili najboljše rešitve ter pomagali pri njihovi vpeljavi in upravljanju v vaše poslovno okolje tako, da bo sistemska integracija čim bolj uspešna. Pri tem bomo uporabili napredne tehnologije v povezavi s temeljito podporo, upravljanjem projektov, izobraževanjem uporabnikov ter prenosom znanj. Z našimi IT rešitvami lahko učinkovito podpremo vaše poslovne procese, ter pripomoremo k povečanju produktivnosti vašega podjetja. 

Ponudimo vam lahko vse možne tehnološko delujoče infrastrukturne koncepte rešitev. Postavitev infrastrukture na vaši lokaciji ali pa koncept računalništva v oblaku (cloud computing) v načinu javnega ali privatnega oblaka, oziroma možnost vzpostavitve hibridne IT infrastrukture.

Končni cilj vzpostavitve IT infrastrukture je, da naročnik pri optimalni investiciji pridobi celovito infrastrukturno rešitev in pri tem zadovolji vse poslovne potrebe. Poskrbimo za upravljanje s celotno IT infrastrukturo in za njeno učinkovito, stabilno in zanesljivo delovanje v skladu z vašimi potrebami. Nudimo vam namreč celovito zunanje izvajanje IT storitev, pri čemer postanemo vaš zunanji partner, ki poskrbi prav za vse v zvezi z IT infrastrukturo.

 Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo za vzpostavitev in upravljanje vaše IT infrastrukture, ter vam ponudili učinkovito zunanje izvajanje IT storitev, ki jih potrebujete pri vašem delu!