Pomnilniški sistemi


Različne raziskave in napovedi analitikov kažejo, da se bo trend stalne rasti količine informacij in podatkov v prihodnosti le še stopnjeval. Pri čemer smo več kot 80 % podatkov na svetu ustvarili v zadnjih nekaj letih, v prihodnje pa se bo količina podatkov na svetu podvojila vsakih par let.

Cilji podjetij so jasni - zbrati, shraniti in obdelovati vedno večje količine podatkov ter iz njih pridobiti čim več kakovostnih informacij za dobre poslovne odločitve in dodane vrednosti. Hkrati pa je potrebno poskrbeti za njihovo zanesljivo hrambo ter varnost.

To pa je naloga za sodobne pomnilniške sisteme. Diskovni pomnilniški sistemi danes predstavljajo enega nepogrešljivih delov IT-infrastrukture v podjetjih, saj zagotavljajo varno hrambo in razpoložljivost podatkov ob maksimalni izrabi prostora, energije in vloženih sredstev.

Izjemna skrb za podatke

V HC Centru strankam pomagamo poiskati pravi odgovor na zahteve glede shranjevanja in obdelave podatkov, ob tem pa poskrbimo za varnost podatkov (in posledično poslovanja).

V poslovnih okoljih, ki se že utapljajo v podatkih, poskrbimo tudi za konsolidacijo zmogljivosti hrambe podatkov in cenovno optimizacijo sistemov hrambe.

Naše rešitve podjetjem omogočajo enostavno centralizacijo hrambe podatkov, optimizacijo prenosa podatkov in informacij do končnih uporabnikov ter kakovostno upravljanje skladiščnega prostora. Končni rezultat je zmogljiv in prilagodljiv sistem hrambe in obdelave podatkov.

Zakaj izbrati HC Center?

Večletne izkušnje s postavitvami pomnilniških sistemov in sistemov hrambe podatkov nam omogočajo, da vam lahko zagotovimo naslednje:

  • Izboljšana učinkovitost in nižji stroški- oboje dosežemo s pravilnim načrtovanjem, postavitvijo in konsolidacijo infrastrukture za hrambo podatkov.
  • Enostavnejše upravljanje in nadzor nad podatki- z vpeljavo centraliziranih rešitev za upravljanje in nadzor poskrbimo, da imate vedno nadzor nad podatki.
  • Visok nivo varnosti- zagotavljamo varnost podatkov ter nudimo storitve izdelave varnostnih kopij in obnove podatkov, kar zagotavlja hitro obnovo za poslovanje kritičnih podatkov v primeru nesreče.
  • Prilagodljiva podatkovna infrastruktura- postavljamo sisteme hrambe podatkov, ki strankam omogočajo rast in prilagodljivost. Naše rešitve stremijo k optimalni rabi virov za hrambo in obdelavo podatkov.

Razumemo potrebo podjetij, da do podatkov dostopajo vedno in povsod. Strankam nudimo celovit nabor storitev vzpostavitve in vzdrževanja podatkovnih omrežij, ne glede na velikost podjetja ali število poslovnih enot/podružnic.

Močne partnerske vezi

Že več kot desetletje sodelujemo z vodilnimi proizvajalci pomnilniških rešitev in sistemov hrambe podatkov, s katerimi smo vzpostavili tesne partnerske vezi. To nam omogoča, da ne le do potankosti poznamo vse prednosti in morebitne pomanjkljivosti strojne in programske opreme, temveč tudi zagotavlja, da lahko poskrbimo za njeno najbolj optimalno in brezšivno integracijo v poslovna okolja.

 

Hewlett Packard Enterprise (HPE)