Podpora


Podpora

V HC Centru svojim strankam nudimo vrsto podpornih storitev. Naša ekipa za podporo in pomoč uporabnikom vam je na voljo preko elektronske pošte podpora@hc-center.com, preko podpornega portala ali pa na telefonski številki 01 585 24 51, ki je številka klicnega centra, na katerega se lahko obrnete kadarkoli potrebujete svetovanje ali pomoč.

Poskrbimo lahko za podporo in vzdrževanje celotne IT-infrastrukture ali pa zgolj nekaterih njenih gradnikov. Poleg standardnih storitev podpore na področju strojne in programske opreme, nudimo tudi prilagodljivo podporo na drugih poslovnih področjih.

Pomoč na daljavo

V podjetju HC Center vam omogočamo varno in dostopno tehnično podporo kjerkoli po svetu. Sejo za nadzor oddaljenega računalnika lahko vzpostavimo v manj kot 30 sekundah. Tako želimo zmanjšati stroške, prihraniti na času, povečati odzivnost in razširiti krog zadovoljnih naročnikov.

Kratka navodila za pridobitev in uporabo programa, ki je namenjen za pomoč na daljavo HC Center pogodbenim uporabnikom:

 1. Korak
  S klikom na spodnjo ikono prenesite program HC Support na svoje namizje in se povežite s podporo. Pojavi se vam pogovorno okno za prenos programa s spleta.  Izberete možnost Shrani/Save. Nato potrdite cilj Shrani/Save v Namizje (Save to: Desktop) ter kontaktirajte želenega tehnika ali telefonsko številko 0/15862451.
  Povežite se s podporo HC CenterPodpora
 2. Korak
  Zaženete odjemalca HC Support, ki ste ga shranili na namizje.                     
 3. Korak
  Tehnik vam sporoči unikatno številko seje, ki jo vpišete v odjemalca HC Support in izberete "Poveži".                      
 4. Korak
  Vzpostavi se povezava in pojavi se okno z vprašanjem: Ali želite pokazati svoje namizje in izberete "Pokaži".
 5. Korak
  Z uporabo menijske vrstice na vrhu ekrana lahko odvzamete nadzor in na koncu tudi zaključite pomoč z izbiro "Zaustavi delitev".

Izjava o varnosti uporabe Programa za pomoč na daljavo (.pdf, 1 MB)