Upravljanje in nadzor omrežij


Odpraviti težave v omrežju še preden se pojavijo? Ali pa natančno in v vsakem trenutku vedeti, kaj se v vašem omrežju dogaja? Da, to lahko omogočimo.

Omrežni strokovnjaki podjetja HC Center imamo obilo izkušenj z implementacijo rešitev za upravljanje in nadzor tako žičnih kot brezžičnih omrežij. Strankam zagotavljamo napredno in prediktivno analitiko, vpogled v zdravje in stanje omrežja ter vrsto drugih parametrov delovanja omrežja.

Vse pod nadzorom.

HPE Aruba upravljavske rešitve poskrbijo za brezhibno upravljanje in nadzor omrežij, tako lokalno kot tudi iz oblaka. Aruba Central Cloud Management omogoča upravljanje prostranega (WAN) ter lokalnega žičnega in/ali brezžičnega omrežja iz oblaka – kjerkoli in kadarkoli, tudi preko mobilne aplikacije. Rešitev vključuje lokacijske storitve z analitiko prisotnosti in enostavno upravljanje z omrežjem za goste.

Heterogeno omrežje? Ni problema.

Za omrežne skrbnike je pogosto velika bolečina predvsem upravljanje in nadzor dogajanja v močno heterogenih omrežjih, torej omrežjih, sestavljenih iz strojne opreme različnih proizvajalcev, saj si morajo informatiki pri delu pomagati z različnimi nadzornimi aplikacijami. Rešitev Aruba AirWave pa rešuje tudi ta izziv, je namreč cenovno ugodna alternativa za upravljanje heterogenega omrežja iz enega mesta. S proaktivnim spremljanjem zmogljivosti in zdravja omrežja zagotavlja IT oddelku stalno in zanesljivo podporo poslovnim uporabnikom. Več o Aruba AirWave.

 HPE Aruba