HC Cloud Backup


HC Cloud Backup

Rešitev varnostnega kopiranja podatkov na drugo lokacijo                  

Storitev HC Cloud Backup je samodejno varnostno kopiranje podatkov, ki vam omogoča, da sami določate količino in vrsto podatkov, ki se bo samodejno varnostno kopirala iz vaših naprav v naš oblak. Podatki so šifrirani ter zaradi varnosti shranjeni na dveh varnih lokacijah, ki ustrezata zahtevnim standardom ISO 27001.

Prednosti varnostnega kopiranja podatkov:

  • Varnost - vaši podatki bodo varovani na dveh različnih oddaljenih lokacijah
  • Prilagodljivost - količino in razpored kopiranih podatkov lahko uravnavate sami.
  • Neodvisnost - sami se odločate kdaj, kako in katere podatke boste kopirali.
  • Finančne prednosti - ni stroškov nakupa strojne in programske opreme, ni prikritih stroškov vzdrževanja in upravljanja.

V primeru, da stranka ne želi sama upravljati s kopiranjem lastnih podatkov, lahko po dogovoru upravljamo kopiranje mi.

Več o HC Cloud Backup storitvi si lahko ogledate tukaj:

Ker smo popolnoma prepričani v storitev HC Cloud, vam ponujamo 14 - dnevno brezplačno poizkusno dobo, da se prepričate, ali vam zadeva resnično ustreza.

Pomen varnostnega kopiranja na oddaljeno lokacijo

Nesreče, kot so odpoved diska, napad računalniškega virusa, kraja, požar, udar strele ali poplava, nas lahko doletijo kadarkoli in v najslabšem primeru tudi popolnoma uničijo naše podatke. Novo strojno opremo lahko kupimo ali najamemo takoj, naših podatkov pa ne more nadomestiti nihče – zato jih velja učinkovito varovati!

Izguba podatkov predstavlja strošek. A so izgube celotne dokumentacije vaše organizacije, ki ste jo zbirali leta ali celo desetletja, neprecenljive! Večina uporabnikov še vedno lažno zaupa v strojno opremo. Prepričani so, da se jim kaj podobnega ne more pripetiti. Dejstvo pa je, da je tudi računalniška oprema, podobno kot vsaka druga tehnična oprema, pokvarljiva. V izogib izgubi podatkov velja pripraviti učinkovit načrt varnostnega kopiranja podatkov. Naša storitev HC Cloud Backup vam varnostno kopiranje olajša in zagotovi mirnejši spanec.