Digitalizacija poslovanja je nuj(n)a


Sodobni, dinamični način poslovanja zahteva od podjetij prilagoditve, ki optimizirajo čas ter poenostavijo procese. Trendi strmijo k digitalnim oziroma elektronskim poslovanjem, saj s svojo hitrostjo in natančnostjo skrbijo, da poslovni procesi delujejo kot dobro naoljen stroj. Skrb za nenehno izboljševanje poslovnih procesov prinese zniževanje stroškov, prihranke časa zaposlenih in višjo produktivnost, kar lahko predstavlja konkurenčno prednost sleherne organizacije. Končni cilj digitalizacije je brezpapirno poslovanje.

V HC Centru digitalizacijo poslovnih okolij nudimo v sodelovanju z globalnim ponudnikom Canon, čigar rešitev Therefore smo vključili v našo ponudbo. Gre za preverjene rešitve na področjih digitalizacije in optimizacije poslovnih procesov ter upravljanja, deljenja in varovanja dokumentov.

Očitne prednosti digitalizacije poslovanja so red, urejenost in sledljivost

Ste prepričani da veste, kakšna poslovna pošta prihaja v vaše podjetje, kaj se dogaja z dokumenti, kje se nahajajo in ali jih sploh kdo obdeluje? V HC Centru vam lahko pomagamo doseči, da bo delo z dokumenti (digitalnimi ali analognimi) zgledno urejeno, evidentirano, pošta razdeljena naslovnikom po elektronski poti, papirni dokumenti pa ustrezno kronološko urejeni in varno arhivirani. Naslovniki (beri: zaposleni) bodo imeli vedno pregled nad tem, kaj so prejeli in kdaj, zunanji sodelavci pa bodo lahko na daljavo dostopali do za njih pomembne dokumentacije in jo obdelovali. Seveda digitalno urejeno poslovno okolje podpira tudi delo od doma oziroma na daljavo. Zagotovili vam bomo varen (in nadzorovan) dostop do vseh za poslovanje pomembnih poslovnih dokumentov: pogodb, naročilnic, delovnih nalogov itd. Predvsem pa bomo poskrbeli, da dokumentov ne boste izgubili nikoli več.

Močno iskalno orodje

Rešitev, ki jo ponujamo v HC Centru, vsebuje zelo močno orodje za iskanje po vsebini dokumentov. Vse dokumente, ki jih shranimo v naši rešitvi sistem samodejno v ozadju pregleda in tekste pretvori v zapis, po katerem je mogoče iskati vsebino. S tem, v kombinaciji z močnim iskalnikom, dobimo možnost iskanja po vsebini dokumentov ne glede na to, v kakšni obliki smo jih digitalizirali.

Lokalna ali oblačna digitalizacija poslovanja? Vaša izbira, naša izvedba

Za računalništvo v oblaku bi lahko dejali, da je zadnji krik tehnološke mode, a je vendarle več kot to. Gre za slog računalništva, ki podjetjem omogoča doseganje nižjih stroškov poslovanja. Organizacija namreč v računalniškem oblaku plačuje zgolj dejansko porabo virov, torej dejansko uporabljen prostor za obdelavo podatkov, število licenc programske opreme,... Ob tem podjetje ohrani največjo možno prilagodljivost, varnost kot tudi zanesljivost. Za vzdrževanje in upravljanje oblačnega okolja namreč skrbi specializirani ponudnik.

V HC Centru vam nudimo najrazličnejše načine izvedbe digitalizacije vašega poslovanja

Nudimo možnost postavitve digitalnega pisarniškega okolja v oblaku:

  • v naročniškem modelu, kjer vam je celovita rešitev na voljo za mesečno vsebino,
  • v lastniškem modelu, kjer z enkratno naložbo pridobite postavitev digitalne pisarniške rešitve v vašem obstoječem IT-okolju in na vaši infrastrukturi.

 Kateri način je pravšnji za vašo organizacijo? To bomo ugotovili skupaj, ko bomo preučili vaše trenutne in prihodnje potrebe in možnosti. Naši izkušeni strokovnjaki bodo poskrbeli za rešitev, ki bo kar najbolj pisana na kožo vašemu poslovanju.

Therefore Effective Office Canon Silver Partner 2020