McAfee


McAfee je  eno od vodilnih  ponudnikov varnostnih rešitev na svetu, kar dokazuje z velikim tržnim deležem ter številnimi nagradami, ki jih prejemajo njihovi izdelki. Njihove rešitve obsegajo protivirusne programe, izdelke za boj proti neželeni elektronski pošti, sisteme za preprečevanje vdorov ter številne druge programske in strojne varnostne rešitve.
 
Podjetje HC Center kot dolgoletni partner je s svojim znanjem, referencami in zaposlenimi strokovnjaki pridobilo partnerski naziv  – McAfee Value Added Reseller.

Več informacij:
www.mcafee.com

Microsoft Gold Partner

Podjetje HC Center je z vlaganjem v izobraževanje in certifikacijo ter z uspešno zaključenimi integracijami Microsoft sistemskih rešitev v letu 2010  pridobilo najvišji Microsoftov partnerski naziv Microsoft Gold Certified Partner.


» Več informacij

14 dni brezplačno

Vabimo vas k 14 dnevnem brezplačnem preizkusu programa HC Cloud backup za varnostno kopiranje
in arhivirnje podatkov.

» Več informacij

Microsoft Exchange 2010

Microsoft je najavil razpoložljivost programske opreme Microsoft Exchange Server 2010, ki podjetjem omogoča znižanje stroškov, varovanje komunikacij in zagotavljanje boljših storitev za uporabnike e-pošte.
»  Več Informacij

20. obletnica HP strežnikov

Strežniške rešitve družbe HP praznujejo 20. obletnico
» Več informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni