Servis in vzdrževanje


Poprodajne dejavnosti, kot so podpora in vzdrževanje na področju informacijske opreme so ključni gradniki podjetja HC Center. Prepoznavni smo po skrbi za stranke, odzivnosti in angažiranosti pri reševanju neželenih situacij. Ponujamo vrhunsko tehnično podporo s svetovanjem ter izvedbo in vzdrževanje lokalnih računalniških omrežij in sistemov. Svojo dejavnost dopolnjujemo s kakovostnim servisnim centrom na sedežu podjetja in zanesljivimi terenskimi servisnimi storitvami.

Za zahtevnejše stranke zagotavljamo celotno upravljanje vašega IT-ja s storitvami »IT outsourcing« s katerim vam lahko pomagamo pri zmanjševanju stroškov in večji procesni učinkovitosti vašega poslovanja. Zavedamo se odgovornosti, ko prevzemamo aktivno vlogo pri razvoju podjetja s stališča informatizacije poslovnih procesov in izvajanja IT storitev.

Smo zanesljiv vezni člen med stranko in različnimi zunanjimi izvajalci, zagotavljamo transparentnost in korektnost pri uvajanju, vzdrževanju in nadgradnji IT sistemov.

»Zavedamo se, da je merilo naše kakovosti, zadovoljstvo naših naročnikov.«

najem IT rešitev

Spoznajte katere rešitve vam nudimo na področju računalništva v oblaku.

»  Več Informacij

pomoč na daljavo

Predstavljamo vam projekt posodobitve informacijske infrastrukture mednarodne zavarovalnice Assistence Coris.

»  Več Informacij
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni