HC Center in Canon uvajata rešitev dokumentnih sistemov v oblaku

18.10.2016

 
 Podjetje HC Center d.o.o. kot Canon Advanced scanning solutions akreditiran partner na slovenskemu trgu ponuja Canon Therefore™ rešitve za upravljanje dokumentnih sistemov v načinu »SaaS- Software as a service«, kar pomeni mesečni najem programske opreme in strežniških strojnih virov. Polega omenjenega najema rešitve, bodo na voljo tudi rešitve v mesečne načinu najema »PaaS – Platforma as a Service« in načinu nakupa programske ter strojne opreme s postavitvijo na lokaciji naročnika. Pomemben element pri celotni rešitvi, so tudi rešitve pri zajemu vhodnih podatkov, kjer ima Canon že izdelane in tehnološke dovršene rešitve.

Zakaj Canon Therefore™?
Zavedamo se, da poslovna okolja potrebujejo dostop do informacij. Za uvoz in integracijo. Za skupno rabo in primerjavo. Za shranjevanje in pridobivanje. Za distribucijo in tiskanje. Potrebujejo jih v elektronski obliki in to takoj. Rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ uporabnikom omogočajo, da po celotnem oddelku ali organizaciji podatke obdelajo učinkovito, ekonomično in varno. To pomeni, da sta jim omogočena dostop in uporaba podatkov, ki jih potrebujejo za izpolnjevanje poslovnih ciljev.

Učinkovitost
Nič več nepreglednih kupov dokumentov. Nič več manjkajočih ali napačnih informacij. Nič več pošiljanja napačnim prejemnikom. Samo hiter in učinkovit delovni potek za dokumente, ki vam z izboljšanimi storitvami za stranke zagotavlja prednost pred konkurenco.

Ekonomičnost
S povezovanjem zaposlenih s podatki, ki jih potrebujejo, lahko rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ pospešijo poslovne postopke in hitro povrnejo investicijo. Mogoče jih je tudi prilagoditi glede na rast podjetja, s čimer prihranite denar, ki bi ga porabili za drage nadomestne sisteme. Več obdelave elektronskih dokumentov pomeni tudi manj tiskanja in nižje stroške. Večja učinkovitost pomeni tudi, da lahko vire iz administrativnih opravil prestavite v temeljne dejavnosti podjetja.

Varnost
Varna uporaba podatkov je v današnjem času, kjer so prevare vedno bolj pogoste, bistvena. Rešitve za upravljanje dokumentov Therefore™ vam zagotavljajo skladnost s pravnimi in panožnimi predpisi, obenem pa skrbijo za varnost podatkov z omejevanjem dostopa samo na pooblaščene uporabnike. Podatki lahko tako svobodno potujejo po organizaciji, hkrati pa so popolnoma zaščiteni.

S pomočjo rešitve dokumentnega sisteme Canon Therefore™ boste lahko:
  • hitreje dostopali do vseh internih informacij,
  • ogledali si vse tekoče procese in odprte naloge,
  • iz svojih pisarn odpravili papirno poslovanje,
  • poenostavili komunikacijo s strankami in samodejno ustvarjali odgovore,
  • pridobili mobilni dostop do podatkov,
  • izboljšali varnost podatkov,
  • povezali svoj poslovni informacijski sistem ali sistem za upravljanje odnosov s strankami,
  • samodejno shranjevanje in indeksiranje elektronske pošte.
V primeru, da imate željo po predstavitvi rešitve za upravljanje dokumentov nam prosim pišite na: prodaja@hc-center.com
nazaj » 

 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni