IBM Storwize V5000 omogoča reštiev težav s shranjevanjem

27.05.2015

 
Storwize V5000, najnovejši član družine, je virtualizirana, prilagodljiva in enostavna rešitev, ki srednje velikim podjetjem z velikimi potrebami po shranjevanju in razširljivosti omogoča rešitev težav s shranjevanjem...
podrobnosti »

 

Microsoft: oblak odlično, Office in Okna slabše

29.04.2015

 
Zadnje četrtletje je podjetje končalo z 21,7 milijard dolarjev prihodkov, čimer je za dobre pol milijarde preseglo pričakovanja vlagateljev, za šest odstotkov pa lanski rezultat v enakem obdobju. Slabša je bila prodaja tradicionalnih izdelkov, kot so Windows in Office.
podrobnosti »

 

Če ste lastnik patenta, ga morda lahko prodate Googlu

29.04.2015

 
Taktika tehnološkega velikana v bitki s patentnimi troli - podjetji in posamezniki, ki kupujejo patente in jih dražje prodajajo tistim, ki želijo z njimi nekaj narediti - je nakup vseh patentov.
podrobnosti »

 

Računalnik za osem evrov

24.04.2015

 
Po velikem uspehu poceni računalnika Raspberry Pi na trg prihaja še cenejša različica...
podrobnosti »

 

IBM s prihodki navzdol

22.04.2015

 
Upad znaša 12 odstotkov, vzroki pa so slaba prodaja strojne opreme, visoki stroški prestrukturiranja, ki jih podjetje plačuje, ter močan dolar, ki podjetju – to veliko večino svojih izdelkov izvaža – prav tako znižuje prodajne številke.
podrobnosti »

 

TEST: HP ProBook 455 A10-5750M

21.04.2015

 
V naših računalniških trgovinah imajo pri HPju po širini izbora vsekakor primat, saj ponujajo daleč največ različnih prenosnikov in sestav. Izbira je še posebej široka v nizkem in srednjem cenovnem rangu, kjer ponujajo veliko različnih modelov, pri teh pa tudi kup različic pri izboru procesorjev, diskov in vsega drugega. Tokrat smo dobili na preizkus model ProBook 455, konkretno z vgrajenim AMDjevim procesorjem in naloženim Windows 8.1 v 64-bitni različici.
podrobnosti »

 

Kako lahko ustvarimo varnostno kopijo Gmaila?

30.03.2015

 
Google uporabnikom omogoča, da s pomočjo orodja Takeout ustvarijo lokalne varnostne kopije elektronskega nabiralnika Gmail, oblaka Drive in drugih Googlovih storitev.
podrobnosti »

 

Novi Windows 10 na voljo za prenos!

27.03.2015

 
Podjetje Microsoft je najavilo razpoložljivost nove različice operacijskega sistema Windows 10 Tehnical Preview (inačica 10044), ki pričakovano prinaša nekaj zanimivih novosti...
podrobnosti »

 

Lenovo vstopa na slovenski trg pametnih telefonov

13.03.2015

 
Kitajsko podjetje je tretji največji proizvajalec na svetu, predvsem zaradi domačega trga, a tudi po zaslugi prevzema Motorole.
podrobnosti »

 

Microsoftov novi spletni brskalnik Spartan tudi za Windows 7?

30.01.2015

 
Podjetje Microsoft je na nedavni konferenci skupaj z operacijskim sistemom Windows 10 predstavil tudi spletni brskalnik, ki nastaja pod razvojno oznako »Spartan« in naj bi vsaj na začetku prinesel le nekaj manjših tehničnih sprememb v primerjavi z brskalnikom Internet Explorer.
podrobnosti »

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni