Kako lahko ustvarimo varnostno kopijo Gmaila?

30.03.2015

 
Google uporabnikom omogoča, da s pomočjo orodja Takeout ustvarijo lokalne varnostne kopije elektronskega nabiralnika Gmail, oblaka Drive in drugih Googlovih storitev.
podrobnosti »

 

Novi Windows 10 na voljo za prenos!

27.03.2015

 
Podjetje Microsoft je najavilo razpoložljivost nove različice operacijskega sistema Windows 10 Tehnical Preview (inačica 10044), ki pričakovano prinaša nekaj zanimivih novosti...
podrobnosti »

 

Lenovo vstopa na slovenski trg pametnih telefonov

13.03.2015

 
Kitajsko podjetje je tretji največji proizvajalec na svetu, predvsem zaradi domačega trga, a tudi po zaslugi prevzema Motorole.
podrobnosti »

 

Microsoftov novi spletni brskalnik Spartan tudi za Windows 7?

30.01.2015

 
Podjetje Microsoft je na nedavni konferenci skupaj z operacijskim sistemom Windows 10 predstavil tudi spletni brskalnik, ki nastaja pod razvojno oznako »Spartan« in naj bi vsaj na začetku prinesel le nekaj manjših tehničnih sprememb v primerjavi z brskalnikom Internet Explorer.
podrobnosti »

 

Intel bo uporabnike rešil pred motečimi kabli

29.01.2015

 
Z novo generacijo procesorjev Core vPro, ki omogočajo brezžično povezovanje, želi računalniški velikan domačim in poslovnim uporabnikom prihraniti izgubljanje živcev ob "špagetastem" vozlanju kablov.
podrobnosti »

 

HP z gigantsko tablico prehitel Apple!

22.01.2015

 
Zanesenjaki spletnega portala AppleInsider so pred kratkim od zanesljivih virov blizu podjetja Apple pridobili informacijo, da naj bi bil tablični računalnik iPad Pro nared za prodajo že v drugem četrtletju letošnjega leta.
podrobnosti »

 

Če uporabljate Okna 7 ali 8, bo desetica za vas brezplačna

21.01.2015

 
Nadgradnja na Microsoftov operacijski sistem Windows 10 bo ob jesenskem izidu za uporabnike Oken 7 in 8.1 eno leto brezplačna. Dobili bomo tudi digitalno pomočnico Cortano in nov brskalnik...
podrobnosti »

 

Novoletno darilo – Buča

24.12.2014

 
  V podjetju HC Center smo večino sredstev, ki jih namenjamo za nakup voščilnic in poslovnih daril, letos namenili skladu vrtca Viških vrtcev iz Ljubljane.

Nekatere naše poslovne partnerje pa smo že obiskali in presenetili s simboličnim darilom - Buča. :)
podrobnosti »

 

Samsung Galaxy Tab ACTIVE T360

18.12.2014

 
Mraz in dež, vročina in prah - Samsung Galaxy Tab® Active deluje v vseh razmerah. V kompletu prejmete gumiran zaščitni ovitek, s katerim tablica prenese padec do 1,2 metra.
podrobnosti »

 

Test: HP Pro x2 612

10.12.2014

 
Surface Pro 3 in HP Pro x2 612 si delita precej podobnosti; gre za tablici z 12-palčnim zaslonom na dotik, Intelovim Core procesorjem in polno verzijo Windows 8.1 na disku SSD...
podrobnosti »

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni