11 odstotkov uporabnikov Windowsa XP naj bi prešlo na Linux!

24.02.2014

 
Uporabniki operacijskega sistema Windows XP vedo, da bo Microsoft 7. aprila letos dokončno ukinil vsakršno obliko podpore zanj in da ne bo več na voljo niti najnujnejših varnostnih popravkov...
podrobnosti »

 

Manj prihodkov, a več dobička za HP

22.02.2014

 
Prihodki v prvem četrtletju fiskalnega leta so vendarle upadli manj, kot so napovedovali analitiki, v podjetju pa so sicer najbolj veseli, da se je obrnil trend upadanja na področju računalnikov PC.
podrobnosti »

 

OneDrive, brezplačna storitev za shranjevanje in izmenjavo vseh datotek

19.02.2014

 
Microsoft je objavil globalno dostopnost storitve OneDrive, brezplačne storitve za shranjevanje in izmenjavo datotek v oblaku, namenjene posameznikom. Storitev OneDrive, ki je bila doslej poznana pod imenom SkyDrive, nudi uporabnikom enotno mesto za shranjevanje vseh njihovih fotografij, videoposnetkov in dokumentov, dostopnih na vseh napravah...
podrobnosti »

 

Pred hekerji niso varni več niti hladilniki

20.01.2014

 
Z vse večjo prisotnostjo pametnih naprav se povečuje tudi verjetnost, da bo katera od njih tarča virusov ali hekerskih napadov.
podrobnosti »

 

Bodite pozorni na elektronsko pošto z okuženo in zavajajočo vsebino!!!

15.01.2014

 
V zadnjem času se pojavljajo oblike škodljive e-pošte, ki zaradi njihovega neprestanega prilagajanja protivirusni in protispam zaščitam občasno pridejo tudi do končnega uporabnika.
podrobnosti »

 

Slovenski BSA v letu 2013

07.01.2014

 
Število ponudnikov, ki ob nakupu računalnika ponujajo nelicenčno programsko opremo, se zmanjšuje, stopnja piratstva pri nas pa ostaja na približno enaki ravni.
podrobnosti »

 

Tablica Surface Pro 2 s turbom

06.01.2014

 
Prenovljeni tablični računalnik Surface Pro 2 je pisan na kožo najzahtevnejšim opravilom, saj je opremljen z zmogljivim Intelovim procesorjem Core i5 4300 frekvence 1,9 gigahercev.
podrobnosti »

 

Dell združuje sile z Dropboxom

17.12.2013

 
Podjetji nameravata skupaj ponujati pomnilnik v oblaku za podjetja pod imenom Dropbox for Business, pri čemer bo Dell prispeval svoje lastno varnostno orodje.
podrobnosti »

 

HP z novimi integriranimi izdelki

10.12.2013

 
Hewlett-Packard je na barcelonski konferenci Discover predstavil nove izdelke s področja strežnikov in shranjevanja podatkov.
podrobnosti »

 

V podjetju Hewlett-Packard so še za naš trg predstavili novosti pri svojih rešitvah za shranjevanje podatkov.

27.11.2013

 
V podjetju Hewlett-Packard so še za naš trg predstavili novosti pri svojih rešitvah za shranjevanje podatkov.
podrobnosti »

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni