Microsoftov novi spletni brskalnik Spartan tudi za Windows 7?

30.01.2015

 
Podjetje Microsoft je na nedavni konferenci skupaj z operacijskim sistemom Windows 10 predstavil tudi spletni brskalnik, ki nastaja pod razvojno oznako »Spartan« in naj bi vsaj na začetku prinesel le nekaj manjših tehničnih sprememb v primerjavi z brskalnikom Internet Explorer.
podrobnosti »

 

Intel bo uporabnike rešil pred motečimi kabli

29.01.2015

 
Z novo generacijo procesorjev Core vPro, ki omogočajo brezžično povezovanje, želi računalniški velikan domačim in poslovnim uporabnikom prihraniti izgubljanje živcev ob "špagetastem" vozlanju kablov.
podrobnosti »

 

HP z gigantsko tablico prehitel Apple!

22.01.2015

 
Zanesenjaki spletnega portala AppleInsider so pred kratkim od zanesljivih virov blizu podjetja Apple pridobili informacijo, da naj bi bil tablični računalnik iPad Pro nared za prodajo že v drugem četrtletju letošnjega leta.
podrobnosti »

 

Če uporabljate Okna 7 ali 8, bo desetica za vas brezplačna

21.01.2015

 
Nadgradnja na Microsoftov operacijski sistem Windows 10 bo ob jesenskem izidu za uporabnike Oken 7 in 8.1 eno leto brezplačna. Dobili bomo tudi digitalno pomočnico Cortano in nov brskalnik...
podrobnosti »

 

Novoletno darilo – Buča

24.12.2014

 
  V podjetju HC Center smo večino sredstev, ki jih namenjamo za nakup voščilnic in poslovnih daril, letos namenili skladu vrtca Viških vrtcev iz Ljubljane.

Nekatere naše poslovne partnerje pa smo že obiskali in presenetili s simboličnim darilom - Buča. :)
podrobnosti »

 

Samsung Galaxy Tab ACTIVE T360

18.12.2014

 
Mraz in dež, vročina in prah - Samsung Galaxy Tab® Active deluje v vseh razmerah. V kompletu prejmete gumiran zaščitni ovitek, s katerim tablica prenese padec do 1,2 metra.
podrobnosti »

 

Test: HP Pro x2 612

10.12.2014

 
Surface Pro 3 in HP Pro x2 612 si delita precej podobnosti; gre za tablici z 12-palčnim zaslonom na dotik, Intelovim Core procesorjem in polno verzijo Windows 8.1 na disku SSD...
podrobnosti »

 

Onkraj gesel: naslednja stopnja spletne zaščite

03.12.2014

 
Strokovnjaki za varnost že leta razlagajo, da geslo, kot ga uporabljamo danes, ne zadostuje več. Niso pa najbolj prepričani, kaj naj bi ga nadomestilo...
podrobnosti »

 

Tehnološka darila za najbližje

28.11.2014

 
Oglejte si katera so naj tehnološka darila za najbližje...
podrobnosti »

 

Osem nasvetov za neprebojno zaščito domačega brezžičnega omrežja

24.11.2014

 
Če omrežja Wi-Fi niste ustrezno zaščitili, sosedom ali naključnim mimoidočim morda ponujate brezplačen internet, spletnim nepridipravom pa priložnost za krajo osebnih podatkov...
podrobnosti »

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni